مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام. برای حضور در جلسه دادگاه برای اثبات عدم تمکین خانم. اگه خودش اقرار به عدم تمکین نکند و دروغ بگوید. چگونه عدم تمکین را ثابت کنم و عدم تمکین چند ماه باید باشد تا مرد بتواند از مزایای ان بهرمند شود.

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

عدم تمکین مدت نداره و زن تا وقتی در قید زوجیت هست باید در منزل شوهر سکونت داشته باشه و با شهادت میتونید اثبات کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ترک منزل با شهادت شهود قابل اثبات است، در صورت اعلام آمادگی تمکین صدور رای به نفع شما صورت خواهد گرفت ، در غیر این صورت رای بر تمکین صادر و به محض عدم تمکین در اجرا میتوانید از مزایای آن استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود‌
زمان مشخصی ندارد
راه های متفاوت جهت اثبات متصور است
شهادت شهود
اسناد
و…

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف نبود خانم در خانه کفایت به عدم تمکین میکند در صورتی خانم در خانه باشد نسبت به تمکین خاص بایستی معاینات پزشکی صورت گیرد و گواهی نشوز با صدور اجرائیه عدم تمکین و عدم اجرای آن از سوی زوجه صادر خواهد شد تا بتوانید در صورت تمایل ازدواج مجدد کنید بدون آنکه حق طلاق را به همسر اول خود بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ارائه ادله اثبات ادعا با مدعی است . زمان خاصی ندارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید دفاعیات خود را در دادگاه مطرح کنید
و دلایل و مستندات خود را به دادگاه ارائه نمایید و باید با معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به شهادت شهود تحقیق محلی و سایر موارد استناد کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ربطی به زمان ندارد.شما منزل را آماده نمایید ایشان ملزم هس تمکین کند واگر حکم بگیرید وتمکین نکند ناشزه محسوب میشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر برای بار دوم باشد از طرف دادگاه مامور اعزام خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به سایر مدارک و مستندات مانند شهادت شهود استناد نماید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

میتوان با ادله ی قانونی اثبات نمود . برای عدم تمکین مدت مشخصی تعیین نشده بسته به نظر دادگاه دارد