مشاوره حقوقی رایگان - پذیرش شهادت مادر در دادگاه

سلام خدا قوت .بنده برای اثبات عدم تمکین زوجه تنها یک شاهد دارم وآن هم مادرم می باشد که به منزل زوجه رفته وبا وی گفتگو کرده وایشون راضی به ادامه زندگی نیست آیا شهادت مادرم پذیرفته میشه ؟.چون بهرحال بقال سرکوچه که در جریان تمکین خاص نیست جز اقربا ونزدیکان آدم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر. دعوای تمکین تنها شامل تمکین خاص نیست که شما شاهد نداشته باشید. تمکین عام یعنی حضور زوجه در منزل مشترک. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بزرگوار کسی هم از شما شهادت بقال سرکوچه را نخواست ولی اقربای دیگری باید باشند که در جریان ترک منزل توسط ایشان باشند مانند پدر،برادر،خواهر یا دیگر بستگان....در هر حال تنها ادای شهادت مادر کفایت نمیکند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دعوای تمکین نیاز به شهادت شهود نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
موردی که اهمیت دارد شرایط و اوضاع واحوال از جمله ترک منزل زوجه می باشد