مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام اسم من صفیه هست ولی توی کارت شناسایی ام نوشته شده صافیه امکانش هست به صوفیا یا صوفیه تغییر بدهم؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به اداره ثبت احوال مراجعه و یا دادخواست تغیر نام بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله این کار در صلاحیت شورای ثبت احوال آن شهرستان است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان تغییر نام وجود دارد.
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید اگر موافقت نشد دادخواست بدهید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله چنین امکانی وجود دارد
حتی نام هاي مذهبی هم امکان تغییر دارند
مورد شما قطعا

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید از طریق ثبت احوال اقدام و در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه اقدام کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام از طریق اداره ثبت پیگیری کنیو معمولا ابن موارد را می‌پذیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید در اداره ثبت احوال درخواست بدهید و

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر از اسامی مجاز باشد تحت شرایطی این امکان وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، امکان تغییر نام در کارت شناسایی وجود دارد. برای تغییر نام خود در کارت شناسایی، باید به دادگاه مراجعه کرده و درخواست تغییر نام را ارائه دهید. در این درخواست باید دلایل و مستنداتی که نشان دهنده تغییر نام شما است را ارائه کنید.

در صورتی که دلایل ارائه شده برای تغییر نام شما معتبر باشند، بانک می‌تواند نام شما را در کارت شناسایی تغییر دهد. همچنین، در صورتی که برای تغییر نام در کارت شناسایی شما هزینه‌ای در نظر گرفته شود، باید این هزینه را پرداخت کنید.

لازم به ذکر است که پس از تغییر نام در کارت شناسایی، باید به دیگر نهادها و موسساتی که از کارت شناسایی شما استفاده می‌کنند نیز اطلاع دهید تا نام شما در سایر مدارک و موارد رسمی نیز تغییر کند.