مشاوره حقوقی رایگان - نفقه کودک دختر

سلام وقتتون بخیر خدا قوت بنده اسفند 92 از همسرم جدا شدم تمامی حق و حقوقم رو بخشیدم حتی جهیزیه و فقط حضانت دخترمو در قبالش گرفتم اون سال ما بین ما توافق شد که ماهیانه بابت نفقه بچه ماهی 150 هزار تومان واریز شود و سالی 20٪ به این مبلغ اضافه شود که امسال دخترم به سن 13 سالگی رسیده مبلغ نفقه ماهیانه کلا شده ماهی 720 هزار تومان بنده به دلایلی ازدواج مجدد کردم و واقعا نمیتونم سر کار برم تا الان خودم تموم خواسته های بچمو برآورده میکردم ولی الان خجالت میکشم که همسرم بخواد جور بکشه در هر صورت دخترم خودش پدر داره ولی کاملا بی مسئولیت و ماهی 720 تومان هیچ کمکی به خرجی دخترم نمیکنه میخواستم ببینم اگه بنده دوباره درخواست بدم و شکایت کنم بابت نفقه دخترم میتونم اضافه کنم این مبلغ رو با خیر تا اونجایی که در جریانم شغل آزاد داره ماشین داره و بار جا به جا میکنه ولی در امدش خوبه ممنون میشم واقعا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
دادخواست دهيد مجدد
رسيدگي مي شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بابت نفقه فرزند دادخواست تعدیل در تعیین نفقه با توجه به نرخ روز و افزایش قیمت ها دهید تا بررسی مجدد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ببینید نفقه امری هست که در شرایط معقول توافق اثر دارد
از آنجایی که تامین نیاز های ضروری وظیفه نفقه دهنده هست چنانچه شرایط مالی مناسبی داشته باشد با دادن دادخواست تعدیل نفقه با توجه به شرایط تورمی میتونید میزان نفقه رو افزایش دهید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

بله، دادخواست تعدیل نفقه به شورای حل اختلاف بدین، با نظر کارشناس تعیین میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید درخواست تعدیل نفقه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید درخواست تعدیل نفقه داشته باشید در این خصوص کارشناس مجدد کارشناسی می‌نماید همچنین می‌توانید به نظریه کارشناس نیزی اعتراض نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

دادخواست بدهید ودر خواست تعدیل نفقه را بکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

سلام . اگر نفقه طی حکم تعیین شده است دادخواست تعدیل مبلغ نفقه مطرح نمایید و در صورتی که توافق لفظی بوده است دادخواست مطالبه نفقه با احتساب نظر کارشناس مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت نفقه فرزند دادخواست تعدیل در تعیین نفقه با توجه به نرخ روز و افزایش قیمت ها دهید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله تقاضای تعدیل نفقه فرزند را به دادگاه ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
بله
شما حتما دادخواست مطالبه
نفقه را مطرح نمایید و درخواست کارشناس برای تعیین میزان نفقه را نمایید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

بله میتونید حضانت از تکالیف و حقوق والدین هستش دادخواست تعدیل نفقه از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
می توانید درخواست تعدیل به نرخ روز دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به توافقی که شما و همسرتان درباره نفقه دخترتان داشته‌اید، همسرتان موظف است به تعهداتش نسبت به پرداخت نفقه پایبند باشد. در صورتی که همسرتان به تعهداتش نسبت به پرداخت نفقه عمل نکند، شما می‌توانید با تهیه مدارک مربوطه به دادگاه مراجعه کرده و شکایت کنید و تقاضایتعدیل نفقه نمایید . در صورتی که دادگاه موافقت کند که همسرتان باید نفقه بیشتری به دخترتان پرداخت کند، می‌توانید مبلغی بیشتر را به عنوان نفقه درخواست کنید.

با این حال، بهتر است ابتدا به صورت دوستانه با همسرتان سابق تان در مورد این موضوع صحبت کرده و سعی کنید به توافقی برسید. شاید همسرتان به دلایلی نتواند نفقه را به صورت قبلی پرداخت کند و نیاز به تغییر در تعهداتش دارد. در هر صورت، بهتر است که با همکاری و توافق، به راه‌حلی برای حفظ منافع دخترتان برسید.