مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

با سلام و عرض احترام بنده سال 1401 با همسرم متارکه نمودم 3 فرزند : 1 دختر 20 ساله دانشجو و یک دختر 16 ساله محصل که با بنده زندگی میکنند ، پسرم که 6.5 سال دارد در حضانت خانومم میباشد . نفقه پسرم ماهیانه 700 هزار تومان بود امسال همسرم جهت تعدیل نفقه اقدام کردند ، رییس شعبه اعلام کردند که از این به بعد مبلغ 1 میلیون و 50 هزار توان بدهید بنده موافقت نکردم و گفتم من میتونم 850 هزار تومان بدهم ، خانومم کارشناس گرفتن و رای کارشناس مبلغ 1 میلیون یکصدوپنجاه هزار تومان شد .
حالا میخوام اعتراض کنم چون برام بیشتر از 850 هزار مقدور نیست ،
خانومم منزل پدرش با خانواده پدریش زندگی میکند و منزل اجاره نکردند و فرزندم هم اونجا با پدر خانومم زندگی میکنن ، منظورم اینه که هرچی اونا میخورن بچه منم کنار اونا هست و هزینه سوا ندارد .

خودم کارمند شغل آزاد هستم.
بیمه تامین اجتماعی پرداخت میکنم.
پرداخت مهریه که سالانه 1 عدد سکه میدهم.
منزل پدریم زندگی میکنم با 2 فرزندم در یک طبقه مجزا.
هیچ ملک و سند و وسیله نقلیه ندارم و به نامم نیست .

از اینم اطلاع دارم که منم میتونم اعتراض کنم به رای کارشناس و کارشناس 3 نفره بگیرم ، اگر این کارشناس ها هم نظرشون با من نبود بعدش کجا اعتراض کنم ؟؟؟؟؟

سپاسگزارم
بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اصولا اری امکان اعتراض مجدد متصور است
اگر مقام قضایی قبول کنذ

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هزینه ها با توجه به تورم بالا رفته است به هر صورت بعد از کارشناسی سه نفره می توانید به کارشناسی سه نفره نیز اعتراض نماید در صورت موافقت قاضی و در نهایت تصمیم گیرنده نیز قاضی می باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما فقط هفت روز فرصت دارید تا به نظر کارشناس اعتراض کنید و هزینه کارشناسی هیئت سه نفره را پرداخت کنید تا هیئت سه نفره مبلغ نفقه را تعیین نمایند که اصلا تضمینی نیست که هیئت سه نفره نفقه را کمتر بنویسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال شما ابعاد مختلفی دارد که باید به دقت بررسی شود و با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است که اعتراض ننمایید و مبلغ یک میلیون را پرداخت نمایید

و بعد از 7 سالگی ، حضانت فرزند با خود شما خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از سه نفره در صورت صلاحدید قاضی امکان اعتراض مجدد هست و لی معلوم نیست که کارشناسان جدید به کمتر رای بدهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید.
توجه داشته باشید شورا طبق نظر کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت تنها راه اعتراض به نظریه کارشناسی است و نتيجه هم قابل پیش بینی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه ، نیاز به بررسی بیشتر دارد تا با بررسی بیشتر و همچنین گفتگوی متقابل ، بر شرایط حاکم ، اشراف کامل پیدا کرد تا بتوان پاسخ مناسب حقوقی را ارائه داد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نفقه فرزند شما فقط خورد و خوراک نیست کودک 7 ساله هزینه های دیگر نیز دارد
در حال می توانید با پرداخت هزینه کارشناسی سه نفر به اون قیمت اعتراض کنید اما به نظر همان قیمت یک وصد و پنجاه عادلانه باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر نظر کارشناسان 3 نفره هم به نفع شما نبود میتوانید مجددا به نظر آنها هم اعتراض کنید ولی معمولا نفقه فرزند در همین حدود تعیین می‌شود و اعتراض فایده ای ندارد و قاضی هم طبق نظر کارشناس رای میدهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، برای اعتراض به رای کارشناس و درخواست برگشت به دادگاه می‌توانید از دادگاه خانواده خود درخواست نمایید. درخواست اعتراض به رای کارشناس باید به صورت کتبی و در مدت 7 روز کاری از تاریخ ابلاغ نظریه به دادگاه ارائه شود. در صورتی که رای کارشناس بعد از اعتراض شما تغییر نکرد، شما می‌توانید از راه‌های قانونی دیگری برای حل این مسئله استفاده کنید.

در مورد نفقه فرزند، بر اساس قانون، پدر موظف است هزینه‌های لازم برای نگهداری و تربیت فرزند خود را تأمین کند. با توجه به شرایط شما، می‌توانید درخواست کاهش مبلغ نفقه را به دادگاه ارائه دهید و شرایط خود را برای دادگاه توضیح دهید. همچنین، در صورتی که شرایط مالی شما در آینده تغییر کرد، می‌توانید درخواست تغییر مبلغ نفقه را به دادگاه ارائه دهید.