مشاوره حقوقی رایگان - دعوا با شوهر سابق همسرم

باسلام و خسته نباشید شوهر سابق همسرم هر دوتامونو تهدید میکرد و چون بچه هاش هم با ما زندگی میکردن در خونمون میومد و به بهانه بردن بچه ها را وقت و بی وقت مزاحممون میشد تا اینکه با ورود به خونمون و تهدید و فحش به همسرم بود که من از راه رسیدم و با او درگیر شدم و با سیلی او را زدم و از بالای ابروی او خون آمد و بهمون گفت که مواد مخدر به نوشابه ای که به دخترش داده بود و به خونمون آورده بود ما را مثبت کرده و رفته از من شکایت کرده قانون و حکم این قضیه چیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر دو مرتکب جرم شده اید و مجازات دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر ادعایی باید با دلیل ثابت شود تا مجازاتی برای ان درنظر گرفته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مزاحمت می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در مورد صورت سوال
چنانچه نفس دفاع مشروع صدق کند در مورد ضرب و جرح تبرئه میشوید
ورود به عنف جرمی هست که شوهر همسر سابق همسرتون انجام داده
لازم به ذکر است میتوانید ساعت ملاقات رو در دادگاه درخواست کنید
همچنین در مورد مواد مخدر در نوشابه باید دفاع لازمه صورت بگیرد و اطلاعات برای اظهارنظر کافی نمی‌باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به عنوان فحاشی و وتهدیداز ایشان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق توضیحات شما شما نیز می‌توانید شکایت داشته باشید اگر شما دفاع مشروع انجام داده باشید تبرئه می‌شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما محکوم به ضرب وجرح عمدی و دیه هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما هم شکوائیه ورود به عنف و تهدید و توهین را مطرح نمایید و

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام میتوانید بعنوان ایجاد مزاحمت شکایت کنید . در خصوص شکایات طرف مقابل علیه شما می‌بایست حضورا از وکیل مشاوره بگیرید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

صرف ادعا مثبت دعوا نیست و نیاز به اثبات دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز سوال شما ناقص مطرح شده و نیاز است که بصورت تلفنی از سایت به کارشناس وصل بشید و کاملتر توضیح بدید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دید دلایل اثباتی وی چه چیزهایی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکوائیه ورود به عنف و تهدید و توهین مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می باشد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص ادعای افزودن مواد مخدر به نوشیدنی شما در صورت وجود دلایل و قرائن مثبته و شهود می‌توانید اقدام نمایید و نهایتا درخواست ملاقات تنظیم نمایید اما در خصوص ورود به عنف و توهین و تهدید توسط همسر سابق همسرتان می‌توانید شما نیز اقدام به شکایت نمایید که این امر منافی تعیین مجازات در خصوص ایراد ضرب و جرح توسط شما نخواهد بود مگر اینکه اثبات کنید دفاع مشروع بوده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این نوع از قضایای کیفری حمله شما به همسر سابق همسرتان ممکن است به جرم حمله با توجیه خود دفاعی متهم شوید. به عبارتی می توانید ادعای دفاع مشروع مطرح کنید..

در مورد ادعای همسر سابق همسرتان در مورد مواد مخدر باید بررسی شود این ادعا مستند به چه مدارکی ست اگر ادعا واهی باشد تحت عنوان افترا قابل شکایت است..