مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مجدد در ارشد

سلام وقت بخیر
من سال 99 از دانشگاه بهشتی رشته برق دوره ارشد روزانه اخراج شدم، امسال مجدد کنکور ارشد شرکت کردم میخواستم بپرسم آیا امکان داره که مجدد دوره روزانه قبول بشم؟ یا فقط دوره های غیر روزانه امکان قبولی هستش؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به آموزش دانشگاه مربوطه مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از مشاوران کنکور دراین مورد مشاوره بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دلیل اخراج شما در این موضوع مهم است اما به صورت کلی هر فردی صرفا یکبار امکان تحصیل در مقطع روزانه را دارد مگر در شرایط خاصی

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز در مفاد تصمیم انضباطی حتما اعلام شده که حق شرکت دارید یاخیر اما کمیته های انضباطی دانشگاهها قانونا حق تصمیم گیری در این زمینه رو ندارن و در حیطه ی اختیارات هیاتی هستش که سازمان سنجش انتخاب میکنه و قاعدتا شما بایستی حق شرکت داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از آموزش دانشگاه پیگیری نمایید

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
بستگی به نوع اخراجت داره اگر تبعات نداشته باشد مثلا طرفی اخراج میکنند میگن حق شرکت در این دوره واین رشته نداره اون فرق میکنه البته غیرقانونی هست ولی در هر صورت شما فقط از اون دانشگاه بخاطر یه خطا اخراج شدید مجازاتش اخراج هست و تمام شده و هیچ منعی واسه شرکت در دوره جدید ارشد در تمام دوره های روزانه ....و حتی خود همون دانشگاه ندارید ولی واسه اطمینان دانشگاه دیگر بزنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این مساله بستگی به علت و نوع اخراج شما دارد که شما را به کل از تحصیل در دانشگاه های دولتی منع نموده و یا برای مدت کوتاهی بوده ، در اینخصوص از طریق واحد آموزش دانشگاه بهشتی پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، در بسیاری از دانشگاه‌ها و رشته‌های تحصیلی، دوره روزانه برای دانشجویانی که دارای مدرک کارشناسی و ارشد هستند و مجدداً قصد تحصیل در دوره روزانه را دارند، باز است و امکان قبولی آنها وجود دارد.

اما برای اطمینان از شرایط خاص دانشگاه و رشته مورد نظرتان، بهتر است با دفتر پذیرش دانشگاه تماس بگیرید و درخصوص قوانین و مقررات مربوط به پذیرش دانشجویان مجدداً در دوره روزانه شرکت کنید. همچنین، بهتر است با استادان و اساتید دانشگاهی که در زمینه تحصیل مورد نظرتان فعالیت دارند، تماس گرفته و از آنها نظر و راهنمایی بگیرید.