مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام خسته نباشید. بنده آپارتمانی دارم که قصد انتقال سند به نام دخترم رو دارم به شرط صلح عمری. البته با شرط حق فسخ. اما سوالم اینه که بنده با در نظر گرفتن این که سند جدید بعد از انتقال بنام دخترم صادر خواهد شد و اختیاراتش تا زنده ام با من هست، آیا اگر روزی تصمیم به فروش ملک و خرید ملک بزرگتر داشتم، میتونم باز با اختیار تام اینکارو بکنم؟
آیا اینکه سند بنام دخترم صادر میشه مشکلی ایجاد میکنه؟و آیا اگر بشه اینکارو کرد باید شرط صلح عمری اول فسخ بشه و بعد فروش ملک و خرید ملک جدید باز باید این هزینه ها و مراحل از نو برای انتقال مجدد به شرط صلح روی ملک جدید انجام بشه؟ یا بدون اینهمه فسخ و دوباره کاری همون اختیار فروش و خرید ملک جدید هم در اختیار من میمونه و نیاز به فسخ و انتقال مجدد نداره.؟ ببخشید سوالم طولانی و پیچیده شد. ممنون میشم سریعتر لطف کنید جواب بدید.
سپاسگذارم

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، حق عمری خللی در خرید و فروش بوجود نمی آورد ولیکن خریدار پس از متوجه شدن موضوع حق فسخ اصل معامله را دارد. و فی الواقع برای شما در فرضی که ترافعی در اینده با دخترتان پیش بیاید جهت فروش بی دردسر ملک نیازمند طی کردن مراحلی که در متن پرسش خودتان قید کرده اید ،هستید.