مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک خریداری شده مزایده ای

با سلام و خسته نباشید دو سال پیش ملکی را از طریق مزایده اجرای احکام خریداری نمودم که جز طلبکاران وبدهکاران پرونده نبودم .ملک وراثی بود وفقط ورثه یک برادر وخواهر بودندکه برادر بروی سهم الارث خود چهار بازداشتی داشت وکل سهم الارث وی طلب سه تاازآنهاراپوشش داد ولی بازداشت کننده ماخر وجهی نگرفت باوجود انتقال سهم پسر به بنده درانتقال شش دانگ استعلام ثبت بازداشتی آخرهنوز رفع نشده واجرای احکام نیز نظر به تسویه بدهی آخر دارد واین مطلب باعث عدم انتقال کامل مورد مزایده به من شده .ممنون میشوم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بازداشتی آخر ربطی به شما نداره چون قیمت ملک پوشش نداده و ملک متعلق به شماست و اجرا موظف به رفع توقیف هست