مشاوره حقوقی رایگان - اضافه شدن به تعداد مستاجرها

با سلام
ما دو تا دختر کارمند هستیم که دو ماه پیش یه آپارتمان اجاره کردیم. الان یه هم خونه دیگه گرفتیم چون اولا دوستمون هست و تازه تهران شاغل شده نمیتونیم بهش بگیم برو توی خیابون بخواب و دوما اینکه گفتیم اجاره بین سه نفر تقسیم بشه خب هزینه هامون کمتر میشه. حالا الان مالک میگه من راضی نیستم شما بشید سه نفر. باید همون دو نفر بمونید. باید چیکار کنیم؟
ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر در قرارداد اجاره تعداد نفرات مشخص شده نمیتوانید شخص سوم را شریک کنید بهتر است با مالک توافق کنید