مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کلاهبرداری

یکی از پرسنل شرکت (متهم پرونده کلاهبرداری) به اسم خرید فروش کالا و سهم از یک عده ای داخل شرکت و بیرون شرکت پول میگرفت و بهشون سود میداد
به این شکل سهم های عرضه اولیه و صف خرید رو میگفت سر خطی گرفتند و اگر میخاید توی حساب خودش پول بریزید و هر زمانی خواستید بفروشید بهم بگید دو روز بعدش که پول را کارگزاری ریخت به حساب من، منم بعدش میریزم به حساب شما
و در مورد خرید و فروش کالا هم میگفت کانال بازرگانی خرید و فروش لوازم خانگی دارم (که واقعا هم داشت) و خانمم هم تبلیغات کانالم رو در گروه کارمندان بانک ... که کار میکنه پخش میکنه .
طریقه کار به این شکل بود که : میگفت مثلا پک کامل جهیزیه لوازم خانگی مشتری دارم بوش مثلا میشه 150 میلیون تومان خریدش برای من که بانه میارم و فروشش توی بازار 180 میلیون – الان پول بدیم یک هفته دیگه تحویل مشتری میدیم اونم چک اخر ماه رو میده – حالا شما مثلا 90 میلیون بدید سودش که 30 میلیون اخر ماه 15 میلیون 90 خودتون رو پس میدم میریزم به حسابتون
بعد از دو سال کار و با توجه به اعتمادی که جلب شده بود پول از دوستان و اشنایان گرفته میشد و به حساب ایشون ریخته میشد (البته دستی هم بوده که خیلی کم است )
در روز های پایانی 97 متوجه شدیم که ایشون دستگیر شده و الان 8 ماهی است که در زندان است
طبق توافق تقریبا 500 میلیون هنوز باید به ما بدهد به همین علت در روز دستگیری ما هم شکایت کردیم – اما مشکل اینجاست که اکثریتی که شکایت کردند حتی اصل پول خودشون رو هم نگرفتند از ایشون اما به ما تقریبا دوبرابر پولی که ریخته شده توی حساب به حساب برگشت شده
حالا بعد از شکایت در جلسه اول دادگاه وکیل متهم ادعا کرده که این افراد هیچ مدرکی ندارند و به خاطر گرفتن سود ثابت وسوسه شدند و یک سری از شکاک پرونده (مثل ما) هم بیشتر از اون چیزی که گرفته شده پول دریافت کردند و از رییس دادگاه خواستار هستیم پرونده از وضعیت کلاهبرداری خارج شده و حقوقی شود و افرادی که بیشتر پول به حسابشون واریز شده پول ها را برگردانند به افرادی که اصل پول خود را نگرفتند
سوال – با توجه به اینکه بیشتر از پول واریزی به حساب دریافت داشته ایم دستمان به جایی بابت توافق که تمام مکالمات داخل تلگرام وجود دارد بند است یا نه ؟
سوال دوم ادعای وکیل متهم ممکنه است باعث شود تا قاضی حکم دهد ؟ پول بیشتر واریز شده به حساب ما بر گشت شود به حساب دیگر طلب کاران متهم

مدارک : بک اپ تمام مکالمات در تلگرام
داشتن سفته و چک سفید به ما بابت زیاد شدن پول دستشون
شکایت 25 نفر از ایشون به جرم کلاهبرداری دقیقا به همین روال
( البته فقط سه چهار نفر بیشتر از اصل پول را دریافت کردیم )

پاسخ ها :

یک وکیل

همه چیز بستگی به دلایل طرفین و تشخیص قاضی دارد