مشاوره حقوقی رایگان - ضامن کردن بدون اطلاع چه حکمی قانونی دارد

سلام وقت بخیر
عرض ادب و احترام
شهریور ماه یک برگ اخطار با عنوان عدم پرداخت قسط که شما ضامن هستید.
با دیدن این برگه پتک به سرم خورد چرا که تاکنون بنده اصلا از تسهیلات در هر نوع آن استفاده نکردم.
پیگیر شدم رییس بانک ... گفت کارشناس آن زمان «1389» در ثبت اطلاعات اشتباه کرده ولی من قانع نشدم و فکر میکنم بنده را بیش از این هم حتی به عنوان وام گیرنده ثبت کردند.
لذا از شما خواهشمند است روال قانونی و تنظیم شکایت از جنبه جرم حقوقی و عمومی بانک ... آن شعبه را اعلام فرمایید.
با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید