مشاوره حقوقی رایگان - لزوم اعمال تغییر نام در سایر مدارک پیرو اصلاح شناسنامه ای

سلام. با توجه به اشتباه املایی که در اسم در شناسنامه وجود داشت برای اصلاح و تغییر اقدام کردم. حالا بعد از تغییر، الزامی است که سایر مدارک را نیز به نام اصلاح شده تغییر بدم مثل مدرک تحصیلی، کارت ملی، کارت های بانکی، پایان خدمت و...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری تمام اسناد و مدارک

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر سهو قلم باشد در شورای ثبت احوال بررسی و رسیدگی می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله باید در مورد همه اقدام شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از مدارک هویتی و مدارک دیگری که مورد استفاده شما قرار میگیرد اصلاح شود

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
نه ولی برای ارائه سایر مدارک باید اصل شناسنامه همراه شما باشد و کپی قولنامه ضمیه اون مدرک باشه ولی بهتر مدارک اصلی رو اصلاح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون در توضیحات ذکر میشود نیازی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه در قسمت توضیحات شناسنامه، تغییر نام قید خواهد شد لزومی ندارد که شما اقدام به اصلاح مدارک خود کنید مگر مدارکی که از لحاظ شما دارای اهمیت فراوانی هستند.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود مدارک هویتی مهم مثل کارت ملی باید اصلاح شود دیگر مدارک در صورت لزوم می توانید به پیوست اصلاحیه ارایه دهید