مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه چاپی در شناسنامه فرزندم

سلام من پسرم دو سالشه اسمش را ساتیار گذاشتیم ولی توی شناسنامش سامیار چاپ شد کلمه ( م ) به جای( ت ) گذاشتن آیا با مراجعه به ثبت احوال میتونم تصحیح کنم و اینکه اجازه ی پدر لازمه چون من جدا شدم از شوهرم و اون الان ایران نیست که اجازش بتونم بگیرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا تقاضای اصلاح را از اداره ثبت احوال نمایید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام بله اجازه ( وکالت رسمی که در دفتر سفارت بشما بدهند لازمه) و بعد به هیتت حل اختلاف ثبتی مستقردراداره ثبت احوال منطقه مراجعه کنید و تقاضای اصلاح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق ثبت احوال درخواست اصلاح آن را مطرح کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ازطریق ثبت احوال درخواست اصلاح بدهید