مشاوره حقوقی رایگان - پاداش کارکنان

باسلام نزدیک به 12 سال در تعاونی مسکن مشغول به کار می باشم شرکت تعاونی ایین نامه حقوق و مزایا و پاداش اعضاء هيئت مدیره را تصویب کرده اند حال من که کارمند تعاونی مسکن هستم و از تعاونی حقوق دریافت میکنم پاداش به من تعلق می گیرد یا خیر ؟عده ای میگویند تعلق می گیرد و بعضی می گویند تعلق نمیگیرد.
آیا آیین نامه ای مبنی بر پاداش به کارکنان وجود دارد یا خیر؟
باسپاس

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خودتون میفرمایید پاداش !!! پاداش رو کارفرما به کارمند میده اونهم باید با تصویب اعضا تعاونی باشه