مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا

باسلام خدمت اساتیدگرامی پدربنده حدود10سال پیش یه چک سفیدامضابه صورت امانت داده به باجناقم که یه نظامی هست که ایشون یکاری براش انجام بده ؛الان من دارم ازخانمم جدامیشم وازاین میترسم باجناقم این چک رومبلغ بنویسه یابه خانمم بده واسه شکایت مهریه ازهرکسی هم میپرسم نمیدونه درضمن پدرم اصلا ته چک رونداره ونمیدونه چه تاریخی اینکاروکرده میشه لطفاماروازاین خطرحتمی نجات بدیدباراهنماییتون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای با همکاری یک وکیل برای باجناق تان ارسال نمایید تا در صورت اقدامات بعدی بتوانید تحت عنوان خیانت در امانت از ایشان شکایت کنید ، در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا اظهارنامه بفرستید تقاضای مطالبه چک را بنمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر سو استفاده از سفید امضا صورت گیرد جرم است ولی این طور نیست که الان باجناق شما قطعا مجرم باشد چون با اراده و اختیار چک را در اختیار ایشان قرار دادید قضیه فرق می‌کند و در واقع وکیل شما در نوشتن چک است باید ماهیت آن را بررسی کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پدرتان یک اظهارنامه برنن و مطالبهچک امانی کنند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می باشد ولی اگر شماره چک رو داشته باشید می توانید اقدام نمایید جهت اخذ توضیحات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
بستگی داره اگر واقعا امانت بوده از طریق دادگاه اقدام کنید و باید ثابت کنی که چک امانت دست طرف بوده و ان را مسترد کنید البته این مشاوره ها کامل نیست باید تمام جوانب در نظر گرفت ولی جواب سوالت همینه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اظهارنامه برای ایشان ارسال و تقاضای استرداد چک کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان خیانت در امانت از ایشان شکایت کنید ابتدا اظهارنامه بدهید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اگر درخواست عودت وجه چک را دادید و ایشان به شما تحویل نمیدهد یا ادعای مفقود شدن آن را دارد از ایشان بخواهید که به دفتر اسناد رسمی مراجعه و اعلام نماید که طلب یا ادعایی نسبت به چک ندارد یا اینکه این مطلب را به صورت دستنویس با امضای دو شاهد مکتوب کنید و در صورتجلسه عنوان نمایید عواقب احتمالی واگذاری چک به فرد ثالث بر عهده ایشان است و اگر این دو کار را انجام ندادند دادخواست استرداد لاشه چک تقدیم دادگاه نمایید و با شهادت شهود اثبات نمایید که چک نزد ایشان بوده و عودت نمیدهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ابتدااظهارنامه ارسال نمایید،سپس دادخواست استرداد چک رامطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهار نامه در خصوص استرداد چک امانی مطرح نمایید چه وسایل صورت عدم استرداد دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست استرداد لاشه چک را دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صادر کننده چک باید دادخواست استرداد لاشه چک را اقامه نماید
و صادر کننده چک باید اثبات نماید که چک به عنوان امانت بوده است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام، صرف انقضای مدت، برای تخلیه کافی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت اقدام باجناق،پدر شما به طرفیت ایشان شکایت سوء استفاده از سفید امضاء و خیانت در امانت طرح نماید.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه به ایشان ارسال کنید اگر چک را به شما مسترد نکردند
و چنین کاری انجام دادند یعنی بابت مهریه مبلغی نوشتند تحت عنوان سوء استفاده از سفید امضا از ایشان شکایت کنید.دادخواست استرداد چک امانی هم میتوانید بدهید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ابتدا اظهارنامه تنظیم نمایید
سپس درخواست استرداد چک را نمایید
لازم به ذکر است تمامی موارد باید توسط پدر شما صورت بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه استرداد چک و سپس شکایت خیانت در امانت قابل طرح است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که باجناق شما اقدام به تکمیل چک کند در صورتی که چک به شکل امانت به وی سپرده شده است مرتکب جرم خواهد شد و این کار وی پیگرد قانونی خواهد داشت و خانم شما نیز شریک جرم خواهد بود.