مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک

مادرخانم سابق یک برگ چک سفیدامضاء از من سرقت کرده و مبلغ 410میلیون نوشته و برگشت زده و ازطریق اداره ثبت منزل من که حدودا 2میلیارد ارزش دارد،توقیف کرده و مراحل اداری طی کرده
ودرجواب شکایت (سرقت چک و سواستفاده از چک سفید امضا)به صراحت اقرار کرده منشا چک ، کمک به ساخت منزل به مبلغ200میلیون بوده که این مبلغ هرچندازمبلغ چک کمتر هست ولی دروغ میگویدهرچندکه مجرم ماده673قانون مجازات اسلامی وماده648قانون مدنی نقض کرده و متاسفانه قاضی شهرستان جهرم ضعیف هستند
طی نامه به ریاست دادگاه، راهنمایی کردندکه شما تقاضاابطال برگ اجراییه ثبت اسنادو عودت دادن برگه چک بدلیل کمتربودن بدهی از مبلغ چک

سوال اینجاست
من با چه دلیل و ماده ای این تقاضا رو به دادگاه بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود لایحه تخصصی تنظیم گردد ا

نوشتن لایحه کار یک وکیل دادگستری است نه هر شخص عادی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دلیل را شما باید بیاورید مانند شهادت شهود و ....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.
اگر چک سفید امضاء باشد از طریق کارشناسی قابل تشخیص است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید کپی شکایت سرقت چک را به اداره اسناد لازم الاجرا بدهی و درخواست توقف اجرا بدهی تا نتیجه دادگاه سرقت معلوم شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت سرقت را پیگیری نمایید اگر جعل سندصورت گرفته باشد در برگه سفید امضا توسط کارشناسی مشخص می گردد اداره اجرای ثبت اسناد را در جریان شکایت خود قرار دهید دستور موقت توقیف عملیات اجرایی را به استناد جعلی بودن سند فوق در دادخواست استرداد لاشه چک بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید شکایتی تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول و سرقت علیه ایشان تنظیم و سپس این شکایت و شکایت ماقبل را ضمیمه لایحه ای تخصصی به اداره ثبت ارائه و درخواست توقف عملیات اجرایی را درخواست نمایید ،
در صورت امکان وکیل بگیرید چرا که با توجه به موارد مطروحه شخصا نمی توانید امورات تخصصی عالم حقوق را به معرض اجرا بگذارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

و شما باید به قانون اجرای احکام مدنی مراجعه نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما با مراجعه به شعبه ای که پرونده ی کیفری در اون الان یا مفتوحه ست یا مختومه که احتمالا اجرای احکام کیفری باشه تصویر اقراری که شده رو تهیه کنید دادخواست ابطال که خیر اعلان بطلان بدوا استرداد چک رو به محاکم حقوقی ارائه بدید به شرط محقق شدن مواردی که فرمودید در این دعوی به نتیجه میرسید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اثبات ادعا با مدعی است. شما می بایست در دادخواست خود مبنی بر ابطال اجرائیه اداره ثبت و استرداد چک اثبات نمایید چک سفید امضاء بوده و سرقت شده است. آیا قبلا شکایت سرقت نموده اید یاخیر؟ یا این که با معرفی شهود مبنی بر سرقت چک یا سفید امضاء بودن و..... بهتر است با وکیل دادگستری حضوری مشاوره نمایید . اگر مدعی سرقت چک هستید می بایست شکایت کیفری نمایید و حکم قطعی علیه سارق توسط دادگاه ذیصلاح صادر گردد.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

چنانچه جهات ماهوی در اجرائیه ثبت رعایت نشده باشد می‌توان دادخواست ابطال عملیات اجرایی را به دادگاه صلاحیت‌دار تقدیم کرد. به استناد ماده 1 قانون اصلاح بعضی از مواد قانون ثبت و قانون دفاتر اسناد رسمی مصوب 1322: «هر کس دستور اجرای اسناد رسمی را مخالف با مفاد سند یا مخالف قانون دانسته یا از جهت دیگری شکایت از دستور اجراء سند رسمی ‌داشته باشد می‌تواند به ترتیب مقرر در آیین دادرسی مدنی اقامه دعوی نماید». ماده 2 قانون مورد اشاره نیز در خصوص مرجع صلاحیت‌دار مقرر داشته: «مرجع رسیدگی به دعاوی ناشی از دستور اجرای اسناد رسمی دادگاه صلاحیت‌دار محلی است که در حوزه آن دستور اجرا داده شده».

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به اقرار و ارجاع به کارشناسی سفید امضا بودن چک مشخص می گردد به استناد آن نسبت به ابطال و استرداد چک اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر چک سفید امضاء باشد از طریق کارشناسی قابل تشخیص است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی به استناد مرقومه مزبور دادخواست ابطال اجراییه چک نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.