مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن چک سفید امضا

با سلام خسته نباشید
ببخشید مزاحمتون میشم
داماد ما به نام خواهرم رفته چک گرفته از بانک و از او سه برگه از چک ها امضا گرفته در اصل سه تا چک سفید با امضا به دامادمون داده و الان در طلاق کشی هستن خواهرم مهریه رو اجرا گذاشته و دامادمونم اون سه تا چک ها رو یکیش رو به مبلغ 2میلیارد به نام خودش ثبت کرده و یکیش رو به نام دامادشون ثبت کرده و یکیش رو به نام خواهرش هر سه تا به مبلغ 2میلیارد آیا میتونند این ها از ما پول بگیرند یا نه؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر چک ها صیادی بودند ، خواهرتون باید ثبت میکرده ، اگر خواهرتون بعد از سفید امضا دادن 3 فقره چک آنها رو وبت هم کردند ، باید مبلغ چکها کارسازی بشوند ، مگر اینکه ثابت کنید چکها بصورت امانی بوده یا با ادعاهای دیگر که توصیه ان در اینجا نمیگنجد دفاع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت و سوء استفاده از سفید امضاء شکایت کنید و اعلام کنید چک ها را بابت خرید لوازم خانگی یا مواردی از این قبیل داده و قرار بود وجه چه را خودش پر کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اثبات شود که به قصد فرار از دین بوده بله قابل مطالبه است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مگر خواهر شما اثبات کند خیانت در امانت شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
چک باید توسط خواهر شما ثبت شود
اگر ثبت شده باید پرداخت نمایند
مگر اثبات شود امانت بوده است