مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام نفقه بهم تعلق نمیگیره بهترین راه برای گرفتن مهریه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی پاسخ سوال شما ابعاد گوناگونی را در بر می‌گیرد، بهتر است برای کسب اطلاعات دقیق تر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از زوج سراغ دارید از طریق اجراییات اداره ثبت توقیف کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در هر صورت باید مرحله ثبت رو طی کنید
اگر اموالی نداشتند از طریق دادگاه باید اقدام بشه
چنانچه اموال زوج به دیگران منتقل شده به نحو صوری؛ بایست با مدارک ابطال اون انتقال رو از دادگاه مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
مهریه قابل مطالبه است اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مهریه حق شماست و هر زمان میتونید اون رو مطالبه کنید راه کار خاصی نداره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه مهریه به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و درخواست مطالبه مهریه بدهید و از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید اگر اموالی جهت توقیف نداشت می توانید با اخذ گواهی از طریق دادگاه دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اول از طریق اجرای ثبت ، در صورت عدم موفقیت در شناسایی اموال در دادگاه ، اقامه دعوی نمایید پیشنهاد می شود جهت اخذ اطلاعات تکمیلی مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
این یعنی که شما حکم تمکین خوردی و تمکین نکردی مهریه تو هر حالتی قابل وصول است از طریق دادگاه و چنانچه مال و اموال سند دار داره از طریق اجراییه اداره ثبت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر اموالی از شوهرتان سراغ داریداز طریق اجرای ثبت اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجراییات اداره ثبت توقیف کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق اجرایی ثبت ومراحعه به دفترخانه ای که ازدواج نمودین

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اجرای ثبت می‌توانید مهریه خود را مطالبه نمایید چنانچه اموالی نداشته باشد می توانید از طریق دادگاه پس از گرفتن گواهی از ثبت اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به دفترخانه ازدواج مراجعه و درخواست اجرای مهریه را نمایید
و بعد باید به اجرای ثبت مراجعه و درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی زوج را نمایید
و ..

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفترخانه ای که ازدواج شما را ثبت کرده و اجرای ثبت اقدام کنید.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
مهریه شما قابل مطالبه هست
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اخذ مهریه دو راه در پیش رو دارید . سریع ترین راه اقدام از طریق اداره اجرای اسناد رسمی است که با عقد نامه خود می توانید اقدام به کسب مهریه خود کنید . در صورتی که اموالی شناسایی نشد ، بایستی از طریق دادگاه اقدام بفرمائید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر ازدواج و اجرای ثبت پیگیری کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نفقه ومهریه ارتباطی بهم ندارند.میتوانید در هرصورت مهریه را مطالبه کنید