مشاوره حقوقی رایگان - معافیت ایثارگری

سلام بنده 21 سالمه فرزند جانباز 25 درصدم برادر بزرگم از جانبازی پدرم معاف شد و یه ماه بعد رفت تو نظام الان پدرم 21ما سابقه حضور در جبهه دارد و خودم 6 ماه کسری خدمت از بسیج دارم و پدرم الان یک جانباز از کار افتاده است آیا امکانش هست معاف شوم ؟

پاسخ ها :

معافیت به دلیل از کار افتادگی پدر معافیت فرزندان ایثارگر معافیت سربازی