مشاوره حقوقی رایگان - معافیت مددجویی کمیته امداد و مستمری ایشان

باسلام، پدرم از کار افتاده هستند وتحت پوشش کمیته امداد هستیم تک پسر هستم مادر و دو خواهر. خواهر برزگم ازدواج کرده. ایا میتوانم با مدارک پزشکی پدرم، از نظام وظیفه برای معافیت اقدام نمایم. همچنین اگر پدرم با ده سال سابقه بیمه بازنشسته تامین احتماعی شوند ایا مستمری کمیته امداد ایشان قطع می شود.
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه درخواست خود را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سن و سال پدر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمالش وجود دارد می‌توانید با تلفن 096480تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق نظام وظیفه شرایط خود را بررسی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا پیگیری شود 096480

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
بله شما باید به سازمان نظام وظیفه درخواست معافیت کفالت را مطرح نمایید
و اگر پدر شما از کار افتاده کلی
باشد معاف خواهید شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات نظام وظیفه و شرایط مندرج در دفترچه اعزام به خدمت ملاک عمل است