مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام.
همسر من قرار هستش كه به خارج از كشور برن و بعد از انجام مراحل اقامت من بتونم برم پيششون.
اينجا همه زندگی رو دارن ميفروشن.. و در نهايت من اعتماد ندارم كه ايا برن اونجا اصلا يادي از من ميكنن بعد چند سال كه اقامتشون درست شد يا نه. نميدونم بايد الان از نظر قانوني چيكار كنم ؟؟
حق من چيه الان..؟؟
حاضر نيست ١ قرون هم براي من بزاره. ميگه واسه رفتن پول نياز دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما میتوانید مطالبه مهریه از طریق ثبت کنید و ایشان را ممنوع الخروج کنید تا اول تکلیف مهریه تان را روشن و بعد برود . درصورت رفتن زوج و نداشتن مال و اموال در ایران شما هیچ اقدام قانونی نمیتوانید بکنید