مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره

خانه ای را اجاره داده ام ، ولی متاسفانه مستاجر پس از پرداخت اجاره ماه اول دیگر هیچ اجاره‌ای پرداخت نکرده است تا حدی که پول پیش آن صفر شد . وهمچنان در در خانه ساکن است وهیچ اجاره ای پرداخت نمیکند، تا اینکه یکی از همسایگان به من اطلاع داد که ایشون از خانه استفاده نمی کند وآن را واگدار
به غیر کرده است وتا کنون نزدیک به سه سال هیچ گونه اجاره‌ای پرداخت نکرده است لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

اگر تاریخ قرارداد اجره منقضی شده دادخواست تخلیه بدهید، اگر قرارداد هنوز نافذه، ابتدا فسخ را اعلام کنید سپس دادخواست تخلیه بدهید