مشاوره حقوقی رایگان - ترک خوردگی سیلندر خودرو

سلام
حدود ده روز پیش ماشینم رو فروختم، موتور ماشین نیاز به تعمیر داشت و در قولنامه هم ذکر کردیم نیاز به تعمیر دارد. بنابراین هزینه تعمیر موتور را از ثمن معامله کسر کردیم.
اکنون خریدار جهت تعمیر به مکانیک مراجعه کرده و متوجه شده که سیلندر خودرو ترک داشته است و میخواهد از بنده شکایت کند در حالی که من هیچ اطلاعی از ترک سیلندر نداشتم و فقط می‌دانستم که موتور نیاز به تعمیر دارد.
آیا می تواند از من شکایت کند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای تفاوت قیمت یا فسخ میتواند اقدام کند