مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

با سلام و خدا قوت.چند سال پیش ما سرقفلی مغازه یی که در آن فعالیت داشتیم طبق قراردادی که بین دو طرف بسته شد و مبلغ تعیین شد،و ما مبلغ توافق شده را پرداخت کردیم و طرف مقابل ما که یک شخص حقوقی میباشد طبق یک نامه، دفتر اسناد به ما معرفی کرد که در آن محل سند ملکیت را به ما انتقال دهد.ولی الان برای انتقال سند حضور پیدا نمیکند.خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید.باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را اقامه نمایید