مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام علیکم
بنده سه ماه از زمان عروسی مون lی گbره به دلیل واهی غیر قانونی زنم حاضر به تمکین نمیشه و سه ماه هست رفته خونه پدرش می گه تا زمانی که شرط و شروط پدرم قبول نکنی نمیام خونه ات و از من تقاضای طلاق هم کردن و اصلا حاضر به تمکین نمیشه می خواهم ازش شکایت عدم تمکین کنم خونه دارم ولی وسایل نداره خونه ام آیا میشه شکایت عدم تمکین کرد
البته همانطور که گفتم قضیه ربطی به وسایل خونه نداشتن نداره به خاطر دعوای خانوادگی نمیاد تمکین کنه

پاسخ ها :

یک وکیل

زندگی اجباری نیست باید مرکز مشاوره خانواده بروید تا راه صحیح زندگی کردن را ابتدا یاد بگیرید بعد دنبال تمکین باشید