مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگ

با سلام
من از یک لیزینگ خودرو ماشینی خریدم و ماشین رو تحویل گرفتم ، چند قسط رو پرداخت کردم و اقدام کردم برای پرداخت کل پول باقی مانده و دریافت سند ولی متوجه شدم که لیزینگ مورد نظر دچار مشکل شده و مقام قضایی دفترش رو پلمپ کرده . با مراجعه به دادسرا معلوم شد که بالغ بر 150 شاکی داره که خودروها رو‌ تحویل نداده ، اونجا با دستور دادیار من کل مبلغ رو طی چک های رمزدار به نماینده لیزینگ تحویل دادم و مدیر عامل اون لیزینگ هم که در زندان بود به من وکالتی داد که بتونم سند رو به نام خودم بزنم
وقتی برای تنظیم سند مراجعه کردم مشخص شد که فرد دیگری شکایتی از اون شرکت کرده و ماشین من رو که پنج دنگش به نام مدیر عامل لیزینگ هست رو به عنوان اموال اون شرکت معرفی کرده و حکم توقیف گرفته و متاسفانه تاریخ شکایت ایشون هم قبل از تاریخ صدور وکالت نامه هست.
الان ماشین رو‌ نمیتونم از خونه خارج کنم
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

به جز مراجعه به مرجع توقیف کننده و مصالحه با شاکی کاری نمیتوانید بکنید