مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در قولنامه

سلام خسته پدرم سال 59 زمینی از انتهای زمین خود داده به برادرش آن زمان شمال جنوب زمین را اشتباه نوشتند حال برادرش فوت شده فرزندان برادرش میخواهند شکایت کنند اگر شاهد داشته باشه پدرم میتواند ثابت کند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر تحت شرایطی که بهتر است جهت راهنمایی با وکلا تماس بگیرید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

العقود تابعه للقصود یعنی اینکه هر عقدی که منعقد میشود تابع قصد طرفین است و اگر قصد پدر شما با چیزی که در متن قرارداد نوشته شده است متفاوت میباشد میتواند با استناد به شهادت شهودی که از مفاد قرارداد اطلاع دارند ادعای خود را اثبات نماید