مشاوره حقوقی رایگان - عزل وكالت نامه

باسلام
بنده سال ٩٧پدرم فوت كردند.به علت اينكه كارمند بودم وكالت به برادرم دادم براي كارهاي فروش و انتقال خونه فكر كنم وكالت تام برا همه امور ايشان تمام املاك ماشين تراكتور همه را به نام خودش سند زده ؟ايا ميتوانم وكالت را عزل كنم ؟و پيرو ان اسنادي كه به اسم ايشان هست را پس بگيرم ؟راهكار چيست
ممنون و متشكر

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر به نام خود کرده دیگر بحث وکالتنامه منتفی است و اقدامی ندارد، شما باید دعوی مطالبه سهم الرث را با ارایه دليل مطرح نماید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

وکیل صرفا در حدود وکالت میتواند اقدام نماید و اگر در انجام وکالت تعدی و تفریط نماید اقدامات او بلااثر است و شما میتوانید نسبت به ابطال اسناد و حتی دعوی کیفری اقدام نمایید