مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام.من پیج اینستا دارم و فروشنده ارز دیجیتال هستم.مشتری(طبق ادعای خود) برای من 20 میلیون تومان پول واریز کرد و پیامک واریز رسید و من هم ارزها رو به کیف پول دیجیتال او انتقال دادم.فردا شخص ثالثی از من شکایت کرده و تهمت کلاهبرداری زده و پولش را میخواهد.بعدا متوجه شدم که همان مشتری من ،که ارزها را برایش انتقال دادم،به این شخص ثالث وعده ای داده بوده که اگر فلان جنس را میخواهید باید اول 20 میلیون به این حساب(حساب من فروشنده) واریز کنید و او هم واریز میکند ولی جنسی دریافت نمیکند.حال تکلیف من چیست که ارزها را بعد از پیامک واریز برای طرف واریز کردم.و در دادگاه به قاضی چه بگویم؟مثلا خریدار با کارت دیگری از فروشگاه خرید میکند گناه فروشنده چیه!لطفا کمک کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
لایحه تخصصی تنظیم گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با صداقت ماوقع را توضيح دهيد دادگاه محترم رسيدگي مي نمايد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که سما با ان شخص ارتباطی ندارید به دلیل فقد ادله کافی و سو نیت قرار منع تعقیب صادر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما شکایت کلاهبرداری را مطرح نمایید و

و متاسفانه شما باید پول را به صاحب آن مسترد نمایید