مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار بیع نامه و وصیت نامه

سال 1374 یک باغ و یک اتاق از مادرم از طریق بیع نامه عادی خریدم مادرم سواد خواندن دارد ولی نوشتن ندارد متن را من نوشتم و اثر انگشت مادر و خودم به همراه چندشاهد و برادر ارشد من هم پایین بیع نامه هست و نوشتیم هیچ کس حق فسخ معامله ها را ندارد اگر کسی به معاملات اعتراض کند فروشنده باید پاسخگو باشد مجددا یک وصیت نامه دستی درست کردیم که در ان به این بیع نامه اشاره کرده است تا اینکه سال 1391مجددا مادرم وصیت نامه رسمی درست کرد من را وصی قرارداد و در بند 1 ان وصیت نامه اعلام کرده ان باغ بین فرزندانم مساوی تقسیم شود هیچ کس حق فروش به غیر را ندارد سوال اینجاست ایا مادر حق دارد ملکی که به من فروخته از طریق وصیت نامه بیع نامه من را باطل کند ما چهار وارث هستیم البته من راضی هستم از حق خودم بگذرم بهشان بدم ماجرا اینجاست یکی از وارثان شکایت کرده و درخواست مزایده نموده چون باغ کشاورزی ا ست قابل افراز نیست ولی گرفتن سند مشاعی ایرادی نداره نتیجه اینکه من دوست دارم به صورت متعارف تقسیم کنم بهشان بدم جهاد هم مخالفتی با تقسیم ما ندارد از باب خرد شدن اراضی کشاورزی برای جلو گیری از مزایده می تونم با استدلال از اینکه ملک من خریدم شما حقی ندارید بهش بگویم اگر سمت مزایده بری من بهتان نمی دم بیا دوستانه بهت بدم بقیه وراث هم بیع نامه من قبول دارند و می گویند ما هیچ حقی نداریم چون مادر قبلا فروخته به شما ، ولی راضی هستند خودم بهشان بدم چگونه مانع ان یک وارث بشم از طریق بیع نامه و نظر بقیه وراث که بیع نامه قبول دارند

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سند بدین به نتیجه میرسه.بعداز فروش مادرتون مالکیت نداشته که وصیت کنه