مشاوره حقوقی رایگان - ابطال یا تصحیح اقرارنامه غیر مالی

با سلام . پدر بنده در زمان حیات خود مقدار سه هکتار از زمینهای کشاورزیمون که سند جدا گانه داشت به یه هم روستائیمون فروخته بود و حالا بعد چند سال بعد فوت پدرم از تمام ورثه ها اقرار نامه گرفته است و چون شرایط زمین طوری بوده که یه راه ماشین رو از مابین آنها عبور میکرد که به حساب ما مرز. بین زمین سه هکتاری و یه زمین هشت هکتارو نیمی هست و حالا که ما این اقرار نامه را دادیم بعدا متوجه شده که مقداری از زمین هشت هکتارونیمی هم در اونر جاده بوده . و با توجه به اینکه در اقرارنامه نوشته شده حد مرز شرقی این زمین وصل به جاده که در امتداد زمین کشاورزی هشت هکتارونیمی هست آیا می شود اقرار نامه را ابطال یا تصحیح کرد. در صورت لزوم اقرارنامه را هم می توانم براتون ارسال کنم

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
نیاز به بررسی اقرار نامه و همچنین بیع نامه موصوف هست تا بتوان اظهارنظر دقیقی انجام داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی مفاد اقرارنامه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب تامین دلیل کارشناسی ملک دارد تا بتوان اظهار نظر دقیقی کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است