مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه غیر مالی

سلام بنده طی یک اقرار نامه محضری یک دوم از سهم چاه آب کشاورزیم را به پسرم واگذار کرده ام الان چند ماهی است که پسرم فوت کرده اند و فرزندی ندارد . حالا چگونه می توانم اقرارنامه را ابطال کنم . با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد اقرار نامه دارد
اصل بر لزوم است بنظر امکان فسخ ان نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اقرارنامه قابل ابطال نیست

ولی باید مشخص گردد که انتقال چاه
در قالب چه نوع عقدی بوده است عقد بیع یا هبه یا صلح یا ...
و سپس بر اساس آن دادخواست مناسب اقامه گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با انحصار وراثت از طریق اداره آب پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیاز نیست اگر زن ندارد مال شماست ولی اگز زن دارد یک چهارمش به زنش می رسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید علیه ورثه متوفی دادخواست ابطال بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است متن اقرارنامه شما بررسی شود و اظهار نظر دقیقی به توان کرد معمولاً اقرارنامه قابل ابطال نیست مگر در شرایط خاص و شروط ضمن عقد ای در چارچوب آن اقرار نامه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به همین سادگی نمی توانید اقرار نامه را باطل کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اقرار نامه باید بررسی گردداذن دادهیدیااجازه زمان گذاشتیدیاخیرقایم به شخص بوده یانه...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اقرارنامه صورت پذیرفته است و قابلیت ابطال ندارد اما شما به عنوان وارد می توانید آن را استفاده کنید