مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

باسلام
شوهرم در دفتر خانه اموال منقول و غیرمنقول را به اسم خودش ثبت کرده و از من تعهدوامضا گرفته که بعداً اگر مشکل جدایی پیش بیاید به من چیزی تعلق نگیرد اگر شوهرم فوت کند آیا بعد از فوت شوهرم چیزی به من تعلق می گیرد یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از فوت می توانید مهریه و سهم الارث خود را مطالبه کنید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
در صورت فوت هراموالی از همسر باقی بماند ماترک محسوب می شود و طبق قانون ارث تقسیم می شود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر چیزی بنام زوج باشد بعد از فوت قهرا به ورثه منتقل می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله سهم الارث در هر صورت تعلق می‌گیرد