مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

با سلام و عرض تشکر
می خواستم بدونم نحوه ارث زن از شوهر چطوریه و آیا مهریه بعد از فوت همسر قابل وصول هست یا نه، خصوصا که همسرم از ازواج قبلی شون یک پسر دارن ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زوجه یک هشتم از قیمت اموال غیر منقول و یک هشتم از عین اموال منقول ارث می برد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مهریه بعد از فوت همسر قابل وصول است علیه وراث بایستی اقامه دعوا نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله مهریه قابل وصول است و در صورت داشتن فرزند یک هشتم و در صورت نداشتن فرزند یک چهارم ارث می برند