مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام و درود فراوان بر وکلای محترم
بنده به شخصی چک دادم نشد پاس کنم پشت چک برادر من امضا کرده بود اعسار دادم قبول شد 20 روز حق اعتراض دارد در رای فوق شاکی مدعی شده که برادر بنده نمایندگی پخش یک شرکت معتبر را دارد و شاهد دارد که چندی پیش به شاهد خودش جنس فروخته با مبلغ 20 میلیون شورا به این ادعا توجه نکرده و رای صادر کرده اگه طلب کار اعتراض کند قاضی محترم ایا شهود طلب کار را احضار میکند ؟ البته برادر بنده فروشنده و کارگر بیمه شده پدر بنده بوده و نمایندگی فروش عادی مال پدر بنده است و برادر من به عنوان فروشنده فروشگاه اجناس فروشگاه را میفروشد و ناگفته نماند که برادر بنده چندین بار با کد ملی خود بارنامه خرید دارد از همان نمایندگی که در اداره مالیات بدهی هم دارد ولی پروانه کسب ندارد هیچ چیز دیگری هم ندارد خلاصه ایا طلب کار میتواند ادعا کند که برادر بنده دارنده است و طلب خود را یکجا بگیرد؟ ممنون میشم جواب کامل بدید. سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

همه چیز بستگی به لایحه اعتراضیه شما ، دلایل مطرح شده و تشخیص قاضی دارد