مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه توسط مستاجر

سلام و عرض ادب
شخصی به مدت 5-6سال مغازه‌ای اجاره کرده،ودوهفته پیش از اتمام قرارداد موجر به او اطلاع رسانی کرده،
آیا حق این را دارد که با وجودی که در قرارداد زمان اتمام قرارداد ذکر شده از تخلیه مغازه سرباز زند و تا پیدا کردن مغازه ای دیگر در آنجا بماند؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

یلام خیر میتوانبد تخليه فوری را از شورا بگیرید

یک وکیل :

خیر، چرا که در اجاره احکام بین موجر و مستلجر فقط بر طبق تک تک مفاد قرارداد است و از زمان انفضای موعد اجاره و عدم درج فرصت تخلیه مسئولیت شخص از امانی به ضمانی تبدیل و تصرف وی غاصبانه و غیر قانونی و مستلزم جریمه خواهد بود و حتی اگر برای ملک بر اثر حوادث خارجی و قهری اتفاقی بیفتد غاصب مسوول است.
سهیل گالشی علی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری