مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ورثه

با سلام و خسته نباشید، اگر تعداد ورثه متوفی سه نفر و یا بیشتر باشند برای شکایت باید اسم هر سه نفر رو بنویسم؟ برای طلب مهریه میخوام شکایت کنم راهی هست که فقط اسم یک نفر را بنویسم مثلا فقط اسم فرزندم رو بنویسم که جوابی ندهد و بعدش برای توقیف اموال اقدام کنم، آیا میشود؟
سوال بعدی این است که احتمال دارد پدر و مادر متوفی دیه بگیرند، من از الان در برگه شکایت تامین خواسته را بزنم یا منتظر بمانم که اگر خواستند بگیرند همان موقع اقدام کنم؟ و اینکه در قسمت خوانده باید نام گیرنده دیه را بنویسم؟
سپاس از پاسخگویی

پاسخ ها :

یک وکیل

دعوی علیه متوفی باید علیه همه وراث طرح شود برای موارد دیگر باید حضوری به وکیل مراجعه کنید