مشاوره حقوقی رایگان - عقد غیررسمی

سلام من سال 93 با آقایی ازدواج کردم که در عقدنامه غیررسمی ولی نوشته عقد دائم و مهریه ام 114 سکه است. و شرط ضمن عقد دادیم که عقد رو ثبتی کنیم که شوهرم اینکارو نکرد. در زمانی که من زن این آقا بودم همسر اولش در حین طلاق بود و شوهرم تو رفت و آمد دادگاهش برای طلاق زنش، به من گفت بیا بریم محضر به صورت سوری ازهم جدا بشیم که من نامه محضررو بدم دادگاه که به دادگاه بگم من زن ندارم و زن اولم برگرده که اگه اینطور بگم دیگه زنم نمیتونه ازم نفقه بگیره، منم باهاش رفتم پیش محضر اون محضردار خطبه طلاق رو خوند ولی نمیدونم مهرم هم ازم پرسید که حلال کردم یا نه، چون من فکر میکردم سوری هستش زیاد توجه نکردم، ولی محضر هیچگونه امضا یا دستنوشته یا هیچ مدرکی ازم نگرفتن برای طلاق سوری و حتی من هنوز اون عقدنامه ای که روز اول عقد کردیم رو دارم. بعد از محضر هم خودمون خطبه عقدو خوندیم که نامحرم نباشیم. حالا سوالم از شما اینه که من و شوهر بنا به خواست ایشون داریم از هم جدا میشیم، آیا من میتونم برای مهریه ام کاری کنم یا نه؟ تورو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا اول باید زوجیت شما ثابت شود تا بعد نوبت به مهریه و طلاق برسد. عدم ثبت واقعه ازدواج دایم نیز جرم می باشد