مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

با سلام من و شوهرم باهم دیگه اختلاف داریم و الان بچم شش روزه که به دنیا اومده و بیمارستان به ما یه برگ داده که تا 15 روز تا تولد میتونیم بریم شناسنامه بگیریم اگه نگریم پیگرد قانونی داره الان شوهرم شناسنامشو نمیده واسه بچم شناسنامه بگیرم حالا چیکار کنم از چه راهی میتونم واسه گرفتن شناسنامه ی بچم اقدام کنم ؟ تورو خدا راهنمایی کنید نمیخوام بچم بدون شناسنامه باشه

پاسخ ها :

یک وکیل

به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و مشکل را مطرح کنید اقدام قانونی میکنند