مشاوره حقوقی رایگان - رفع سوء پیشینه

با حدود 1سال و 4 ماه پیش بخاطر سرقت 3 ماه و 15روز زندان رفتم بعد آزاد شدم 34ضربه شلاقم زدن الان برای سوءپیشینه اقدام کردم جوابش اومده برای پیگیری برم دادگاه خواستم بدونم چی میشه؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، منظور از سو پیشینه مجازاتهای تبعی هست که محرومیت اجتماعی ایجاد می کند.و در تعزیرات حبس درجه 5 به باهلا یعنی بیشتر از 2 سال، واحد اجرای احکام با استعلام از دادسرای عمومی و انقلاب محل اجرای مجازات، نسبت به صدور گواهی اقدام می نماید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالتان نامفهوم است.یاالله