مشاوره حقوقی رایگان - جزای نقدی بعد از حکم نهایی قاضی

سلام
در یه پرونده ای حکم نهایی قاضی اومده باشه و دو طرف به دلیل فحاشی باید به صندوق دولت جزای نقدی بدن و به علت ضرب و جرح هم باید به هم دیه بدن اگر به دفتر خدمات قضایی برن شکایتشونو نسبت به هم پس بگیرین دولت هم اون جزای نقدی میبخشه ؟
واینم بگم که حکم اولیه قاضی اومده بود به من منع تعقیب داده بود و به اون حکم جلب ولی اون اعتراض زده بود و پرونده رفت شعبه کیفری دو 105
الان این جزای نقدی بخشیده میشه؟ و این که من سایت عدل ایران دیدم نوشته بود پرونده مختومه شده و دیگه نیازی هست که به دادگاه مراجعه کنیم ؟ یا دوباره ابلاغیه میاد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید تا به دادگاه رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری و قبلا پاسخ داده شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم جریمه را به صندوق دادگستری پرداخت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یکی از مواردی که با قرار موقوفی اجرای مجازات مواجه می‌شود رضایت شاکیان است. در صورتی که شما و طرف مقابل شما نسبت به یکدیگر رضایت داده باشید مجازات منتفی خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جرم از جرایم قابل گذشت در قانون باشه گذشت شاکی باعث موقوف شدن اجرا یا به عبارتی از بین رفتن حبس و جزای نقدی میشه