مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام من یه ماشین خریدم مدارک همرام نبود اون موقع پلاکش رو زدم به اسم کسی دیگه الان رفتم خلافی پرداخت کنم از اون بنده خدا شکایت شده و نامه توقیف ماشینم رو زدن الان موندم چکار کنم برم بیرون ماشینم رو میگیرن نمیشه هم بنده مسافرکش هستم بیکار بمونم توروخدا راهنمایم کنیم رفع توقیف چطور بگیرم پلاک ماشین بزنم به اسمم تمام داراییم همین ماشین هست تو این اوضاع

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با قرارداد خرید خودرو اقدام به طرح دادخواست اعتراض ثالث اجرایی کنید .