مشاوره حقوقی رایگان - درمورد نداشتن بکارت سوال دارم

سلام
وقتتون بخیر
من و اقایی ک میخوایم ازدواج کنیم باهم رابطه داشتیم
خیلی جاها نوشتن اذن پدر نیازی نیس
ولی وقتی به دفاتر ازدواج سر میزنیم هیچکدوم بدون اذن پدرمارو عقد نمیکنن بااینکه دوشیزه نیستم
شروط میزارن و هزینه ی بالایی هم پیشنهاد میدن
بنظرتون چکارم کنم؟ راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چاره ای ندارید که اذن پدررا اخذ نمایید یااینکه همانطور که رابطه داشتن را از خانواده کتمان نموده اید این موضوع عدم بکارت را هم کتمان کنید اماهیچ چیز بهتراز صداقت نیست .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر برای عقد نیاز به اذن پدر است و بدون اذن پدر امکان ثبت عقد وجود ندارد مگر اینکه از دادگاه اجازه بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از طریق قانونی اقدام نمایید

و شما باید دادخواست الزام به اذن ازدواج دختر باکره به طرفیت پدر اقامه نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این پرسش به نحو کامل پاسخ داده شده است.