مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اجازه پدر دختر

مدت 8سال است با دختر خانمی اشنا هستم و 3سال پیش به همراه خانوادم به خواستگاری رفتیم اما پدر دختر به بهانه های مختلف اجازه ازدواج ما را نمیدهد الان من37سالم شده و اون خانوم هم33ساله و بعد از خواستگاری اول حدودا 20 برمیگرده بهانه های مختلف به محل کار پدرش رفتم خیلی خوب و گرم حرف میزنیم وقتی میرسم به مسئله ازدواج میگه همون اول گفتم من مخالفم میگم چرا هزارتا دلیل بیخود میاره مهمترینش 6ماه عقد کردن و جدا شدن من سال 86 بوده که این موضوع خودم راست و حسینی بهش گفتم ولی کاش نمیگفتم و شناسنامه المثنی میگرفتم الان هم من هم دختر خانوم موندیم که بخاطر یه امضا باباش عمرمون داره هدر میره 3سال دیگه من حوصله بچه داری و پدر شدن ندارم با همسر من حوصله فرزند دوم نداره توروخدا یه راهی جلوی پای ما بذارید خسته شدیم و نمیخوایم با نرفتن دختر بخونشون و فرار و بی ابرویی ازدواج کنیم
ممنون از برنامه ی خوبتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در صورت دوشیزه نبودن دختر و همچنین اجازه دادگاه نیاز به رضایت پدر نیست

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دختر می تواند دادخواست اذن ازدواج به دادگاه بدهد.