مشاوره حقوقی رایگان - شرایط رفع توقیف خودرو

سلام من یکسال پیش پدرخانمم ماشینی به اسم خودش برام قولنامه کرد ولی چون مدارک همراش نبود پلاک به اسم برادرخانمش کرده الان بعد 6ماه رفتم خلافی پرداخت کنم متوجه شدم ماشینم توقیف پلاک خورده اونم شهرستان مراغه منم مال سیستان و بلوچستانم ولی ماشینو هنوز نگرفتن دست خودمه از ترس تو خونه هس بیرون نبردمش موندم چکار کنم شمارو بخدا راهنماییم کنم کل دارایم همینه با مدرک فوق لیسانس دارم مسافرکشی میکنم چون استخدامی واسه رشتم نیست پولم ندارم برم اون شهرستان که ببینم جریان چیه بقول صاحب پلاک میگه مزاحم تلفنی بوده رفته ازم شکایت توقیف اموال زده یک هفته هس بیکارم تو خونه موندم خرج پوشک بچمو از کجا بیارم یه ادم باخدا نیس کمکم کنه امورات زندگیم بگذره ماشینم رفع توقیف بشه باهاش بتونم خرج بچمو دربیارم بخاطر رضایی خدا کمکم کنید مشکلم حلشه بخاطر من نه بخاطر بچه کوچیکم کمکم کنید چکار کنم برگردم سرکارم ماشینمو داشته باشم موندم چکار کنم بخاطر رضایی خدام که شده کمکم کنید تا جلوی خانوادم شرمنده بچم نباشم

پاسخ ها :

یک وکیل

بهرحال باید به مرجع قضایی مراجعه و مشکل را حل کنید وگرنه خودرو آزاد نمیشه