مشاوره حقوقی رایگان - ارث بعد از وفات

سلام. شفاف صحبت میکنم. من دچار بیماری شدم که پزشکها مهلت زیادی بابت زنده بودنم نداده اند. متاهل و صاحب یک فرزند پسر هشت ساله. یک ملک مسکونی دارم و بعد از مرگم هم بیمه به همسرم مبلغی پرداخت خواهد کرد. تکلیف این ملک مسکونی چه خواهد شد. من با شناختی که از همسرم دارم (سادگی بیش از حد و عدم آشنایی با قوانین) اگر این ملک به نام او بشود بعدا اگر او مجددا ازدواج بکند به راحتی این ملک را از دست خواهد داد. میخواهم این ملک هم سرمایه ای برای آینده فرزندم باشد و هم فعلا منبع درآمدی برای مخارج او . آیا باید این ملک را به نام پسرم بزنم؟ آیا در این صورت کسی نمیتواند تصرفی در این دارایی پسرم انجام دهد؟ لطفا یک راه مطمئن به من پیشنهاد بدهید. به هر دو پدر بزرگهای پسرم هم اطمینان کامل دارم. آیا به نام آنها باشد بهتر است و یا به نام خود پسرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ابتدا باید فکر بدهیهایتان از جمله مهریه همسرتان باشید. اگر چیزی باقی ماند آن موقع پیش روحانی محل بروید تا با هدایت ایشان وصیت کنید