مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر بعد 7سالگی

دخترم 8 ماهش مونده که 7سالگیش تموم بشه و نزد مادرش زندگی میکنه آیا بعد این که 7 سالش تموم بشه و حضانتش به من که پدرش هستم داده بشه و دخترم تا سن 9سالگی پیشم هست و مادرش برود از دادگاه درخواست کند که دخترمو از من بگیرد آیا دادگاه از من میخواهد که دخترم را ببرم دادگاه تا تکلیف حضانتش به 9سالگی را مشخص کند یا نه؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اگر در سن نه سالگی رشد دخترتون ثابت بشه خود دخترتون میتونن انتخاب کنن که با چه کسی زندگی کند بنابراین مطمنا باید حضور پیدا کنن تا نظرشونو بگن

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وفق قانون فرزندچه دختر وچه پسرتا7سالگی درحضانت مادروبعدازآن درحضانت پدرمیباشد.موفق باشیذ