مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با تبعه افغان

سلام وقتتون بخیر من یه دختر 17 ساله ایرانی هستم که قصد ازدواج با یه تبعه افغان دارم اما خانوادم اجازه نمیدهند از چه راه هایی میتونم بدون اجازه خانوادم با یه تبعه افغان ازدواج کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه پدر امکان ازدواج وجود ندارد .
در صورتی که دختر شرایط ازدواج را داشته باشد می تواند با معرفی داماد در دادگاه دادخواست بدهد و از دادگاه اجازه ازدواج بگیرد.
توجه داشته باشید که در خصوص شما به نظر دادگاه با درخواست ازدواج شما با تبعه افغانستان موافقت نمی کند.
بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام عزیزم.شما با ید به یکی از دفاتر خدمات قضایی محل تون مراجعه کنید، و دادخواستی مبنی بر اخذ اجازه یا اذن ازدواج از دادگاه بدون رضایت پدر ، برای ثبت ازدواج خود با فرد مورد نظر اقدام کنید و در صورتی که هم کفو بودن شما با شخص افغانی معرفی شده را دادگاه احراز نماید ، حکم ازدواج توسط دادگاه صادر خواهد شد .در پناه خدا موفق باشید برای ازدواج هم عجول نباشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان ندارد
و شما باید ابتدا از دولت ایران ( وزارت کشور و وزارت امور خارجه )
اجازه بگیرید و در صورت موافقت دولت ، باید پدر هم اجازه بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایدبه دادگاه دادخواست تجویز ازدواج بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان پذیر نیست شما به سن قانونی نرسیده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانید از طریق دادگاه محترم اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بعد از رسیدن به سن 18 سال تمام میتوانید علیه پدر دادخواست دهید خطاب به دادگاه خواستگار خود را معرفی نمایید