مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اتباع با پلیس راه

سلام میخواستم بپرسم ازدواج با پلیس راه مشکلی دارد ولی من شناسنامه دارم پدرم اتباع هست درخواست دادیم اما رد کردند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست با کارمند پلیس راه مورد نظر شما بوده که نیاز به قوانین خاص ازدواج با اتباع و مجوزات قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ازدواج مانعی ندارد مگر اینکه ارگان مربوطه محدودیت‌هایی برای افراد کارمند خود در نظر گرفته باشد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی نیاز به توضیحات شفافتری از جانب شماست تماس بگیرید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

مگر انکه از لحاظ قوانین داخلی آن ارگان مشکلی وجود داشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه باید پیگیری شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ارگان مربوطه باید پیگیری شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فی‌نفسه مشکلی در این ارتباط وجود ندارد مگر اینکه ارگان مربوطه، محدودیت‌هایی را در این ارتباط لحاظ نموده باشد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.